Informare cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Britarom, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Britarom foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Britarom este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
vezi procesatorii nostri de date
Procesator Date La ce foloseste
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.

Termeni si Conditii

UTILIZAND ACEST SITE, SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII. DACĂ NU SUNTEŢI DE ACORD CU ACEŞTI TERMENI ŞI CONDIŢII, NU UTILIZAŢI ACEST SITE.

Din acest sit se pot accesa prin legături alte situri, gestionate tot de companii din grupul S.C. BRITAROM DISTRIBUTION S.R.L. . Utilizarea siturilor care pot fi accesate prin legături din acest sit se supune tot termenilor şi condiţiilor acestor situri legate. In situaţia in care aceşti termeni şi condiţii sunt in conflict cu termenii şi condiţiile unui sit legat, termenii şi condiţiile acelui sit vor prevala şi vor reglementa acel sit legat.

Conţinutul sitului

Materialele disponibile in acest sit, inclusiv materialele din siturile accesibile prin legături directe sau indirecte din acest sit, sunt oferite ca atare, fără nici un fel de garanţii, fie ele exprese sau implicite, inclusiv, dar nu numai, toate garanţiile implicite de vandabilitate, de adecvare la un anumit scop, de titlu sau de respectare a legalităţii. Nu garantăm că materialele vor fi lipsite de erori, viruşi, elemente calomniatoare, jignitoare etc. Vă asumaţi intregul cost al oricăror servicii, reparaţii sau corecturi necesare. De asemenea, acest sit poate să conţină materiale ale căror texte prezintă inadvertenţe tehnice sau erori tipografice, care vor fi corectate pe măsură ce sunt descoperite, acest lucru rămanand la discreţia totală a reprezentanţilor S.C. BRITAROM DISTRIBUTION S.R.L. . In plus, din cand in cand se operează modificări in informaţiile conţinute in versiunile imprimate ale acestor materiale. Aceste corecturi şi modificări pot fi incorporate in sit anterior sau ulterior implementării lor in textele tipărite.

Legături către situri ale unor terţe părţi

Materialele care pot fi accesate din siturile legate nu sunt gestionate de noi şi, prin urmare, nu suntem responsabili de conţinutul acestora. O referinţă la un sit legat sau la orice nume de produs ori serviciu al unei terţe părţi nu constituie şi nu implică aprobarea sau susţinerea sa de către noi, iar dumneavoastră vă asumaţi toate riscurile in ceea ce priveşte utilizarea sa.

Responsabilitatea juridică

In nici un fel de condiţii nu suntem răspunzători, nici noi, nici partenerii, personalul, agenţii sau furnizorii noştri, pentru nici un fel de daune, incluzind, fără limitări, daune directe, indirecte, accidentale, speciale, punitive, de consecinţă sau alte daune (incluzind fără limitări pierderi de profituri, de venituri sau pierderi economice similare), indiferent dacă se produc prin contract, ca urmare a unui prejudiciu sau alt mod, daune care pot apărea ca urmare a utilizării sau a imposibilităţii de a utiliza materialele disponibile in acest sit sau in orice sit legat, chiar dacă suntem avizaţi de o astfel de posibilitate, nici faţă de orice cerere a unei terţe părţi.

Uzul personal şi drepturile de proprietate intelectuală

Sunteţi de acord să utilizaţi acest sit numai in scopuri legale. Aveţi dreptul să descărcaţi o singură copie a informaţiilor din acest sit pe un singur computer numai pentru uz personal, necomercial. Nu aveţi dreptul să copiaţi, să utilizaţi, să modificaţi, să transmiteţi, să distribuiţi, să dezasamblaţi produsele pentru a le copia sau să exploataţi in orice fel materiale brevetate sau aflate sub incidenţa drepturilor de autor, din acest sit, cu excepţia cazului in care acest lucru este făcut cu acordul expres al respectivului proprietar. Utilizarea oricărui produs software disponibil pentru descărcare din acest sit este reglementată de condiţiile acordului de licenţă care insoţeşte respectivul produs software. Toate mărcile comerciale, mărcile de servicii şi denumirile comerciale din acest sit sunt mărci ale respectivilor proprietari şi orice utilizare neautorizată a acestor mărci este strict interzisă

Protecţia

Prin aceasta sunteţi de acord să ne apăraţi şi să ne protejaţi pe noi şi pe colaboratorii noştri faţă de orice fel de pretenţii, pierderi, răspunderi, daune sau cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecată) care pot rezulta din utilizarea de către dumneavoastră a acestui sit.

Acoperirea teritorială

Acest sit oferă o listă lungă de produse S.C. BRITAROM DISTRIBUTION S.R.L. şi, prin urmare, el poate să conţină referinţe sau referinţe incrucişate la anumite produse şi servicii care nu sunt disponibile (imediat) in orice ţară. Orice astfel de menţiune nu implică in nici un fel faptul că S.C. BRITAROM DISTRIBUTION S.R.L. intenţionează să comercializeze asemenea produse sau servicii intr-o anumită ţară.

Generalităţi

Aceşti termeni şi condiţii sunt aplicabile in concordanţă cu legile Uniunii Europene. S.C. BRITAROM DISTRIBUTION S.R.L. işi rezervă dreptul de a adăuga, şterge sau modifica o parte sau toate condiţiile de utilizare, in orice moment, cu sau fără preaviz.

Politica de confidentialitate

Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale. S.C. BRITAROM DISTRIBUTION S.R.L. Str. Elena Caragiani Nr. 29, Sector 1, Bucuresti, Romania office@britarom.ro

Livram GRATUIT
comenzi peste 100 lei
Deschidere colet
la livrare
Rezervi online si
ridici din showroom
Poti returna
produsul in 14 zile
Instalare produse
la showroom
istanbul fındıkzade travesti bomonti travesti